Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

Més venuts

Estructures per a panells solars

Què són les estructures per a panells solars?

Les estructures per a panells solars estan compostes per 2 perfils d'alumini horitzontals i elements de subjecció com a esquadres, caragols i grapes d'acer inoxidable, materials indicats per al seu ús en exteriors. Gràcies a aquests materials, l'estructura és lleugera i de fàcil instal·lació i té una vida útil de més de 25 anys. Aquesta estructura compleix amb la legislació vigent i té la certificació de fabricació europea TÜV.

El seu disseny es realitza per nombre de mòduls, podent aconseguir qualsevol grandària, açò dependrà de la quantitat de panells solars a instal·lar i de la potència de la instal·lació.

A causa de la simplicitat i versatilitat de les estructura, és possible ajustar els muntatges i els dissenys de la seua pròpia instal·lació, per molt complicats que siguen aquests.

Existeixen dos tipus de configuracions:

• Sobre cobertes planes: L'estructura és inclinada doncs cal dotar de certa inclinació als mòduls
• Sobre cobertes inclinades, com a teulades: els mòduls es col·loquen en paral·lel a la coberta, i l'estructura que els sosté s'ancora mitjançant salvatejas o similars.

Les estructures se serveixen ja preparades per a la tipologia d'instal·lació i el mòdul fotovoltaic específic.

Estructures per a panells solars