Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar
Equip compacte Solarbasic 300 litres
  • Equip compacte Solarbasic 300 litres

Equip compacte Solarbasic 300 litres

Equip compacte Solarbasic 300 litres

Equip solar tèrmic de tipus termosifó per a aigua calenta Solarbasic de 300 litres. Equip espanyol adaptat a les condicions de funcionament d'Espanya. Un equip robust amb totes les garanties i la millor relació qualitat preu.

2.432,10 €
1.459,26 € Estalvia un 40%
Impostos inclosos
Kit resistència 2 kW
Quantitat

Equip compacte Solarbasic 300 litres

El kit inclou:

  • L'equip complet de dos captadors, amb el dipòsit de 300 litres i el kit de connexions
  • Garrafa de fluid tèrmic
  • Estructura per coberta plana
  • Opcionalment, un kit de resistència de 2 kW

L'equip funciona per la circulació del fluid tèrmic al escalfar-se, no necessita per tant bomba de recirculació i el manteniment és mínim.

L'equip basa el seu funcionament en l'escalfament de l'aigua al pas dins el serpentí fabricat en acer inoxidable 316, per tant, no hi ha problemes de legionel·la o corrosió. El secundari destinat al consum de l'equip Solarbasic300 està format per serpentí de 36m, el qual assegura que l'aigua obtinga la major temperatura possible. Aquest circuit aguanta pressions majors de 10 bars, sent a més autonetejable en quant a incrustacions calcàries es refereix. Pel que fa al dipòsit del Solarbasic300, aquest compta amb un aïllament fabricat amb escuma de poliuretà; sent la cobertura exterior en forma cilíndrica i d'acer recobert amb pols electrostàtic, i l'interior d'acer al carboni amb un gruix de 2 mm.

La garantia en els captadors és de 10 ANYS i la garantia en els acumuladors de 5 ANYS.

EC-SB300

Referéncies escpecífiques

Descarregar

Fitxa Solarbasic 300

Descarregar (1.17M)