Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar
KIT SOLAR 3000 W i bateria 6000 Wh dia
  • KIT SOLAR 3000 W i bateria 6000 Wh dia

KIT SOLAR AUTOCONSUM AÏLLAT 3000 W i bateria 6000 Wh dia

Kit autoconsum solar aïllat de 3000 W i bateria de 6000Wh per dia

Kit d'autoconsum solar aïllat de 3000 W i bateries de 6000Wh dia. Sistema compost per mòduls solars policristalins de 275Wp, bateries de plom àcid BAE 5 PVS, sistema de muntatge inclinat a 30º, inversor-carregador solar Axpert VM 3K Plus 24V i elements d'interconnexió com a connectors solars i cable solar. Ideal per a instal·lacions residencials o petites instal·lacions comercials sense connexió a la xarxa elèctrica. Sistema solar fàcil de muntar i modular per a generar ràpidament estalvis en el consum d'electricitat de la xarxa elèctrica si un decideix desconnectar.

El conjunt de components proporcionarà fiabilitat i bon rendiment al llarg de la seva vida útil proporcionant els retorns d'inversió esperats.

3.399,00 €
Impostos inclosos
Quantitat

Components del Kit Solar

Panell Solar de 275Wp policristal·lí a 24V (1640x990 mm) proporciona un bon rendiment en condicions de radiació directa idoni per a instal·lacions solars jasiguin residencials o comercials. Les seves cèl·lules policristal·lines ajuden a millorar el rendiment en tambéen condicions de llum difusa ielevades temperatures permeten un alt grau de generació d’energiaal llarg de tot l’any, particularment al sud d’Europa. Cada panel solarpermet ser connectat de manera fàcil al següent panell de la sèrie (string) o al cable de connexió al inversor (homerun) mitjançant els connectors MC4 o equivalents. Balançòptim de cost irendiment per apetits generadors que gaudiran de bones prestacions igarantiesal llarg de la vida útil de la seva instal·lació solar. Per a més informació tècnica, adreçar-se la fitxa tècnica del panell.

 

Inversor Solar de connexió a xarxa de 3000 WAxpert VM 3K Plus 24V amb1 MPPT yrendiment del 93,1%. El MPPT (seguiment del punt de màxima potència) proporciona al inversor solar la capacitat d’identificar el punt de funcionamentòptim per a poder així aprofitar al màxim la radiació solar en cada moment del dia i de l’any. Els panells solars es connecten en sèrie entre ells per a posteriorment connectar-se a l’entrada de l’inversor de forma ràpida mitjançant un connector solar tipus “plugand play” (habitualment MC4). La tensió d’entrada oscil·la entre els24 a 80 V segons les diferents configuracions dels panells. L’inversorAxpert VM 3K Plus 24V és robust, compacteiessent una opció econòmicaassegura un funcionament més que satisfactoridela instal·lació solar residencial fiable  sense problemes en la seva operació. Per a més informació referir-se a la fitxa tècnica del inversor.

 

Bateries de plom àcid BAE 5 PVS amb manteniment (s'han de comprovar de forma regular els nivells) permeten emmagatzemar l'energia generada pels panells quan aquesta no és consumida en el moment. Posteriorment, quan sigui necessari, la bateries es descarreguen per alimentar el consum en hora nocturna o quan la generació solar no és suficient. Aquest tipus de bateries són baixes en antimoni, amb un vida útil de fins a 3150 cicles i una rang de temperatura d'operació de -20ºC - 55ºC. Per a més informació referir-se a la fitxa tècnica

 

 

Estructura de muntatge inclinada a 30º proporciona la fixació necessària dels panells solars a la coberta. El connexionat dels panells a l'estructura d'alumini és fàcil i senzilla proporcionant estalvis significatius en el temps d'instal·lació solar a la coberta. El sistema de muntatge a 30º proporciona superior rendiment dels panells ja que aquests s'orienten de forma òptima donat la latitud de sud d'Europa.

.

Cable elèctric solar específic per a instal·lacions solars de 4mm2 amb doble aïllament per a poder realitzar les diferents connexions sèrie o paral·lel entre els panells solars i posteriorment connectar a l’entrada de continua del’inversor. El mateix cable es pot fer servir si fos necessari per a connectar els panells al regulador de càrrega (per a sistemesaïllats). La secció del cable de 4mm2 permettransmet la corrent de forma eficient sense excessives caigudes de tensió, gestionar la tensió del sistema i assegura la correcta operació de la instal·lació solar en rangs de temperatura elevats (derating).

 

Connectors solars (MC4) compatibles amb els connectors dels panells solars i l’entrada de l’inversor mitjançant una simple operació “plugand play”. Aquest connectors es fan servir poder poder-los crimpar de forma fàcil als cables elèctrics solars i així tancar el circuit entre la sortida de les cadenes dels panells solars i l’entrada de l’inversor. El conjunt està comprès per parella/es mascle/femella necessaris per a la ràpida instal·lació del sistema solar. El kit de connectors inclou també un vásteg metàl·lic per a poder-lo instal·lar en les peces de plàstic (connectors).Escoltant un lleuger so “click” en assegurarem que els connectors s’han unit correctament . Estirant el cable lleugerament comprovarem que el vástag se ha crimpat de forma correcta.

Fitxa Tècnica del KIT:

Potència Total

1650Wp

Nombre de panells solars en el kit solar

6

Potència unitària panells solars

275Wp

Tipus de panell solar

Policristal·lí

Potència de l’inversor (W)

3000 W

Fabricant de l’inversor

Axpert VM 3K Plus 24V

Rang tensió d’entrada de l’inversor (V)

60 a 80 V

Rang corrent d’entrada carregador (A)

0 a 60 A

Estructura de muntatge

Inclinada 30º

Material de l’estructura de muntatge

Alumini 6060

Cable solar

20 m cable 4 mm2

Sistema de monitorització

Sistema monitorització integrat Axpert VM 3K Plus 24V

Garanties

- Panells: 10 anys productei 25 anys producció

- Inversor: 5anys

- bateries: 2 anys

- Sistema de muntatge: 5 anys de producte

- Cable elèctric solar: 1 any

- Sistema de monitorització: 5anys

Contingut del KIT

- 6x panells275Wp Policristal·lins

- 1x inversor-carregador monofàsicAxpert VM 3K Plus 24V

-12x bateries àcid-plom BAE 5 PVS

- Sistema de muntatge coplanar complet ambraïls, connectors icargols

- Sistema monitorització integrat Axpert VM 3K Plus

- 20m cable solar

- kit de connectors MC-4 o compatibles

Referéncies escpecífiques

Descarregar

Kit_Inversor_3000W_Aislado

Descarregar (302.1k)

Kit_ModuloSolar_3000W_Aislado

Descarregar (1.36M)