Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar
Kit Solar 15.000W GOODWEE
  • Kit Solar 15.000W GOODWEE

Kit Solar Residencial de conexió a xarxa 15.000W GOODWEE

Kit autoconsum solar de conexió a xarxa 15.000 W.

Kit d’autoconsum solar monofàsic de 15.000W compost per panells solars policristal·lins de 275WpTrina  (Tier 1), sistema d’ancoratgea lacoberta i inversor solar de connexió a xarxa. Idoni per petites instal·lacions comercials o industrialsambconnexió a la xarxa elèctrica. Sistema solar fàcil de muntar y modular per a poder generar ràpidament estalvi en el consum d’electricitat de la xarxa elèctrica.

El conjunt de components de primera qualitat proporcionarà fiabilitati bon rendiment al llarg de la seva vida útil proporcionantel retorns de la inversió esperat.

9.786,84 €
Impostos inclosos
Quantitat

Components del Kit Solar

Panell Solar Trina de 275Wp policristal·lí a 24V (1640x990 mm) proporciona un bon rendiment en condicions de radiació directa idoni per a instal·lacions solars jasiguin residencials o comercials. Les seves cèl·lules policristal·lines ajuden a millorar el rendiment en tambéen condicions de llum difusa ielevades temperatures permeten un alt grau de generació d’energiaal llarg de tot l’any, particularment al sud d’Europa. Cada panel solarpermet ser connectat de manera fàcil al següent panell de la sèrie (string) o al cable de connexió al inversor (homerun) mitjançant els connectors MC4 o equivalents. Balançòptim de cost irendiment per apetits generadors que gaudiran de bones prestacions igarantiesal llarg de la vida útil de la seva instal·lació solar. Per a més informació tècnica, adreçar-se la fitxa tècnica del panell.

 

Inversor Solar trifàsic de connexió a xarxa de 15.000W GW 15.000 N-DTamb2 MPPT yrendiment del 98,3%. El MPPT (seguiment del punt de màxima potència) proporciona al inversor solar la capacitat d’identificar el punt de funcionamentòptim per a poder així aprofitar al màxim la radiació solar en cada moment del dia i de l’any. Els panells solars es connecten en sèrie entre ells per a posteriorment connectar-se a l’entrada de l’inversor de forma ràpida mitjançant un connector solar tipus “plugand play” (habitualment MC4). La tensió d’entrada oscil·la entre els200 a 850 V segons les diferents configuracions dels panells. L’inversor GW 15.000 N-DTés robust, compacteiessent una opció premiumassegura un funcionamentexcel·lentdela instal·lació solar residencial fiable sense problemes en la seva operació. Per a més informació referir-se a la fitxa tècnica del inversor.

 

Estructura de muntatge /ancoratge coplanar sobre coberta [metàl·lica/teula] proporciona la fixació necessàriadels panells solars a la coberta. La interconnexió de panells a l’estructura d’alumini és fàcil i senzilla proporcionantestalvis significatius en el temps d’instal·lació. El sistema de muntatge coplanar ofereixmillor anclatge davant la força del vent ja quedisminueix  la superfície directa exposada a aquest. Addicionalment aquesta estructura esbeneficia de la inclinació de la coberta per a poderaugmentar la captació d’energia solar millorant així el rendiment de la instal·lació solar.

 

Fitxa Tècnica del KIT:

Potència Total

15.675Wp

Nombre de panells solars en el kit solar

57

Potència unitària panells solars

275Wp

Tipus de panell solar

Trina Policristal·lí

Potència de l’inversor (W)

15.000 W

Fabricant de l’inversor

GOODWEE GW 15.000 N-DT

Rang tensió d’entrada de l’inversor (V)

200 a 850 V

Rang corrent d’entrada de l’inversor (A)

0 a 11 A

Estructura de muntatge

Coplanar

Material de l’estructura de muntatge

Alumini 6060

Cable solar

No inclòs

Sistema de monitorització

Sistema monitorització integrat GOODWEE GW 15.000 N-DT

Garanties

- Panells: 10 anys productei 25 anys producció

- Inversor: 5anys

- Sistema de muntatge: 5 anys de producte

- Cable elèctric solar: N/A

- Sistema de monitorització: 5anys

Contingut del KIT

- 57x panells275Wp Policristal·lins

- 1x inversor monofàsic15.000 WGW 15.000 N-DT-SCP0031

- Sistema de muntatge coplanar complet ambraïls, connectors icargols

- Sistema monitorització integrat GW 15.000 N-DT

Referéncies escpecífiques

Descarregar

Kit_Inversor_15000W

Descarregar (77.7k)

Kit_ModuloSolar_15000W

Descarregar (1.36M)