Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar
Kit Solar 5500W SAJ SUNUNO
  • Kit Solar 5500W SAJ SUNUNO

Kit Solar Residencial de conexió a xarxa 5500W SAJ SUNUNO

Kit autoconsum solar de conexió a xarxa 5000 W.

Kit d’autoconsum solar de potència nominal 5000 W pràcticament preparat per a muntar. Contéel panells solars policristal·lins 275Wp, sistema d’ancoratge coplanar, inversor solar de connexió a xarxai petit material com connectors i cable solar. Sistema solar fàcil d’instal·lar, modular i compacteper a connectar de forma gairebé immediataicomençar a generar estalvis en la factura elèctrica.

El conjunt de components proporcionarà fiabilitati bon rendimental llarg de la seva vida útil proporcionant els retorns de inversió esperats

3.237,96 €
Impostos inclosos
Quantitat

Components del Kit Solar

Panell Solar de 275Wp policristal·lí a 24V (1640x990 mm) proporciona un bon rendiment en condicions de radiació directa idoni per a instal·lacions solars jasiguin residencials o comercials. Les seves cèl·lules policristal·lines ajuden a millorar el rendiment en tambéen condicions de llum difusa ielevades temperatures permeten un alt grau de generació d’energiaal llarg de tot l’any, particularment al sud d’Europa. Cada panel solarpermet ser connectat de manera fàcil al següent panell de la sèrie (string) o al cable de connexió al inversor (homerun) mitjançant els connectors MC4 o equivalents. Balançòptim de cost irendiment per apetits generadors que gaudiran de bones prestacions igarantiesal llarg de la vida útil de la seva instal·lació solar. Per a més informació tècnica, adreçar-se la fitxa tècnica del panell.

 

Inversor Solar de connexió a xarxa de 5000 W SAJ SUNUNO 5.0K amb2 MPPT yrendiment del 97,1%. El MPPT (seguiment del punt de màxima potència) proporciona al inversor solar la capacitat d’identificar el punt de funcionamentòptim per a poder així aprofitar al màxim la radiació solar en cada moment del dia i de l’any. Els panells solars es connecten en sèrie entre ells per a posteriorment connectar-se a l’entrada de l’inversor de forma ràpida mitjançant un connector solar tipus “plugand play” (habitualment MC4). La tensió d’entrada oscil·la entre els90 a 550 V segons les diferents configuracions dels panells. L’inversor SAJ SUNUNO 5.0K és robust, compacteiessent una opció econòmicaassegura un funcionament més que satisfactoridela instal·lació solar residencial fiable  sense problemes en la seva operació. Per a més informació referir-se a la fitxa tècnica del inversor.

 

Estructura de muntatge /ancoratge coplanar sobre coberta [metàl·lica/teula] proporciona la fixació necessàriadels panells solars a la coberta. La interconnexió de panells a l’estructura d’alumini és fàcil i senzilla proporcionantestalvis significatius en el temps d’instal·lació. El sistema de muntatge coplanar ofereixmillor anclatge davant la força del vent ja quedisminueix  la superfície directa exposada a aquest. Addicionalment aquesta estructura esbeneficia de la inclinació de la coberta per a poderaugmentar la captació d’energia solar millorant així el rendiment de la instal·lació solar.

 

Cable elèctric solar específic per a instal·lacions solares de [4mm2] amb doble aïllament per a poder realitzar les diferents connexions sèrie o paral·lel entre els panells solars i posteriorment connectar a l’entrada de continua del’inversor. El mateix cable es pot fer servir si fos necessari per a connectar els panells al regulador de càrrega (per a sistemesaïllats). La secció del cable de [4mm2] permettransmet la corrent de forma eficient sense excessives caigudes de tensió, gestionar la tensió del sistema i assegura la correcta operació de la instal·lació solar en rangs de temperatura elevats (derating).

 

Connectors solars (MC4) compatibles amb els connectors dels panells solars i l’entrada de l’inversor mitjançant una simple operació “plugand play”. Aquest connectors es fan servir poder poder-los crimpar de forma fàcil als cables elèctrics solars i així tancar el circuit entre la sortida de les cadenes dels panells solars i l’entrada de l’inversor. El conjunt està comprès per parella/es mascle/femella necessaris per a la ràpida instal·lació del sistema solar. El kit de connectors inclou també un vásteg metàl·lic per a poder-lo instal·lar en les peces de plàstic (connectors).Escoltant un lleuger so “click” en assegurarem que els connectors s’han unit correctament . Estirant el cable lleugerament comprovarem que el vástag se ha crimpat de forma correcta.

Fitxa Tècnica del KIT:

Potència Total

5000Wp

Nombre de panells solars en el kit solar

20

Potència unitària panells solars

275Wp

Tipus de panell solar

Policristal·lí

Potència de l’inversor (W)

5000 W

Fabricant de l’inversor

SAJ SUNUNO 5.0K-M

Rang tensió d’entrada de l’inversor (V)

90 a 550 V

Rang corrent d’entrada de l’inversor (A)

0 a 11 A

Estructura de muntatge

Coplanar

Material de l’estructura de muntatge

Alumini 6060

Cable solar

No inclòs

Sistema de monitorització

Sistema monitorització integrat SAJ SUNUNO 5.0K-M

Garanties

- Panells: 10 anys productei 25 anys producció

- Inversor: 5anys

- Sistema de muntatge: 5 anys de producte

- Cable elèctric solar: N/A

- Sistema de monitorització: 5anys

Referéncies escpecífiques

Descarregar

Kit_Inversor_5500W

Descarregar (727.23k)

Kit_ModuloSolar_5500W

Descarregar (1.36M)