Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

NECESSITE REGISTRAR-ME?

Per poder accedir als nostres productes i preus no necessita registrar-se, només necessita registrar-se per poder ordenar una comanda.

QUÈ INCLOU EL PREU MOSTRAT?

Tots els preus mostrats a la botiga inclouen l'IVA vigent i per a aquells que superen el total de 150 € s'inclouen també els ports a península.

QUANT ES DEMOREN A SERVIR-ME LA COMANDA?

El període de preparació de la comanda i lliurament és de 2 a 5 dies laborables, depenent del volum. Habitualment es serveixen dins de les següents 48 hores després de la recepció del pagament.

Si el pagament es realitza mitjançant Paypal o targeta de dèbit / crèdit la recepció del pagament és immediata, mitjançant transferència bancària entre bancs diferents es demora habitualment 24-48 hores.

PUC RECOLLIR LA COMANDA A BOTIGA FÍSICA I ESTALVIAR-ME ELS PORTS?

Aquesta opció està només disponible per a petits comandes. En qualsevol cas, per a comandes de més de 150 € els ports serien els mateixos, 0 euros, i per a comandes menors s'aplica només 5,90 € + IVA per a comandes fins a 1 Kg, i 0,5 € per Kg addicional fins a un màxim de 39,90 € més IVA. En qualsevol cas pot consultar-seu cas específic en contacte o en info@tienda-solar.es.

ON PUC REBRE LA MEUA COMANDA?

A través de la botiga pot ordenar la comanda a qualsevol ubicació postal d'Espanya peninsular. Per altres ubicacions; Balears, Canàries, Ceuta i Melilla i resta de països de la Unió Europea, necessita una cotització personalitzada dels ports. Per a això, un cop tingui decidit la comanda, indiqueu-nos a través de contacte o de l'email info@tienda-solar.es i li facilitarem oferta.

A QUINS PAÏSOS FORA D'ESPANYA PUC ENVIAR LA MEVA COMANDA?

Realitzem enviament de comandes a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia.

QUÈ IVA HE DE PAGAR SI LA COMANDA ÉS DES DE FORA D'ESPANYA?

Tienda-solar està donada d'alta en el Registre d'operadors intracomunitaris (ROI), per tant, si disposa d'un número d'IVA vàlid (només empreses), la comanda es realitzarà sense IVA, si no disposa d'ell (particulars) se li s'aplicarà l'IVA del país de destinació.

COM SÉ SI EL QUE ESTIC COMPRANT ÉS REALMENT EL QUE NECESSITE?

Tienda-solar ofereix assessorament gratuït perquè realitzi la seua compra amb tota la seguretat d’estar adquirint el que realment necessiti. Consulteu-nos sense compromís en contacte o en soporte@tienda-solar.es.

TIENDA-SOLAR REALITZA LA INSTAL·LACIÓ DEL MATERIAL?

Tienda-solar només subministra el material, la instal·lació va a càrrec del client, ja sigui de manera particular o contractant a un instal·lador autoritzat.

En qualsevol dels casos, Tienda-solar pot proporcionar l'assessorament que siga necessari per a la correcta instal·lació dels equips.

QUÈ PASSA SI NO ESTIC CONTENT AMB LA MEUA COMPRA?

Si el adquirit no és el necessitava o ha tingut un error, no es preocupe, té 15 dies per a realitzar la devolució. Contacte amb nosaltres el més aviat possible per organitzar la mateixa.