Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

Benvinguts a l'apartat de guies de la nostra botiga!
Guies

Aquesta secció vol servir de guia tant per a usuaris nous de les energies renovables com per a usuaris més avançats. No s'ocupa de la descripció dels nostres productes, ja que en la descripció de cada producte es poden trobar els documents associats als mateixos, i si necessita més documentació d'un producte no dubti en demanar-nos-en soporte@tienda-solar.es

Les guies estan redactades per experts en la matèria amb àmplia experiència en el sector. Intentant cobrir tots els aspectes de les instal·lacions de petita i mitja grandària.

Es van afegint contínuament noves guies, però si desitja una guia que expliqui específicament algun aspecte de: tecnologia de instal · lacions, tecnologia de dispositius, conceptes generals o específics d'energies renovables, exemples d'instal·lacions, càlculs de rendibilitat, comparatives del mercat, etc, només ha de demanar-ho a l'adreça guias@tienda-solar.es i gustosament atendrem la seva sol·licitud.