Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

Formes de Pagament

Posem a la seua disposició les següents formes de pagament:

  • Transferència Bancària.
  • PayPal* Si disposa de compte PayPal el pot utilitzar per abonar l'import de la comanda.
  • Targeta de crèdit / dèbit

 *El pagament mitjançant Paypal implica una comissió del 3%.

 

Formes d'Enviament

Els enviaments es realitzen a través d'empresa de missatgeria.

Les despeses d'enviament són gratuïtes a partir de 150 € de comanda.

Per a comandes inferiors a 150 €:

  • 5,90 € + IVA per a comandes fins a 1 Kg.
  • 0,5 € + IVA per Kg addicional fins a un màxim de 39,90 € més IVA

Els costos d'enviament són només a península, per a altres ubicacions per favor consultar a info@tienda-solar.es o a través del nostre contacte.

 

Termini de Lliurament

Els terminis de lliurament oscil·len entre els 2 i els 5 dies laborables, a partir de la confirmació del pagament, en funció de l'àmbit territorial del client i el volum de preparació del mateix, encara que habitualment es reben en les següents 48 hores des de la confirmació del pagament. Aquests terminis són orientatius i tienda-solar es reserva el dret de demorar per qüestions alienes a l'empresa. En tot cas sempre intentarem minimitzar al màxim els terminis d'enviament per procurar una ràpida i eficient recepció de les comandes.

El fet d'haver pagat de forma anticipada una comanda no obliga tienda-solar a completar l'operació en cas de causes alienes a l'empresa o trencaments d'estoc. En aquests casos es procediria a la immediata devolució del pagament realitzat. A més a tienda-solar es compromet a intentar compensar les molèsties causades al client mitjançant condicions avantatjoses per a altres compres.

 

Garantia i devolucions

Si no queda satisfet de la seua compra disposa d'un termini de 15 dies a partir de la data de recepció d'aquest per executar el seu dret de devolució.

Per realitzar una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Un cop rebuda la devolució i comprovat l'estat dels productes procedirem a la devolució de l'import del mateix mitjançant Transferència Bancària.

Les despeses d'enviament de la devolució són a càrrec del client.

 

Protecció de Dades

tienda-solar gestiona i manté l'arxiu dels seus clients a efectes de tractes comercials amb els mateixos. En cap cas facilitarà cap dada a tercers. En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, com a client de tienda-solar podrà en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-se per correu electrònic a info@tienda-solar.es.