Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

Més venuts

Accesorios

Què s’inclou a accessoris?

Els accessoris són tots aquells components o petitsproductesmésenllà de panells solars, inversors, bateries o sistema de muntatge necessaris per a realitzar el muntatge complet d'una instal·lació solar residencial o comercial ja sigui de connexió a xarxa o aïllada. En aquest apartat es trobaran elements com caixes de combinació de sèries de mòduls (strings) en contínua, interruptors seccionadors de contínua en càrrega o altres petits components com connectors solars o cable solar. La majoria d'aquests components complementen aquells Kits solars que no disposen d'ells encara que també es poden adquirir de forma independentcom arecanvis.

Els accessoris formen també part de l'anomenat "Balanç of System" (BOS) que engloba a tots el elements amb menor pes específic (panells solar, inversors o bateries) d'unainstal·lació solar fotovoltaica.

Accesorios

Caixa combinadora de CorrentContínua de 2 entradesambproteccions

269,88 €

Caixa combinadora de 2 entrades (strings / sèries de mòduls) amb seccionador de 25A i protecció de sobretensions i fusibles

Caixa combinadora de strings o sèries de panellssolars que permet unir duesd\'aquestessèries (string) i combertiralas en una sola sortida per a una entrada a inversor. Aquestacaixadisposad\'undisjuntorambcorrent nominal de 25A per poder aïllarelèctricament les entrades de la sortida. El producteprotegeix el conjuntdelspanellssolars de sobretensionsamb un SPD classe II i també davant de sobre correntsmitjançantels fusibles de 15A. La tensiómàxima de treball de la caixaés de 1000V.

Producteamb 5 anys de garantia.

  • Nou

Caixa combinadora BENY de Corrent Contínua de 4entrades amb proteccions

394,67 €

Caixa combinadora de 4entrades (strings / sèries de mòduls) amb seccionador de 45A i protecció de sobretensions i fusibles

Caixa combinadora de strings o sèries de panells solars que permet unir dues d\'aquestes sèries (string) i convertir-les en una sola sortida per a una entrada a inversor. Aquesta caixa disposa d\'un disjuntor amb corrent nominal de 45A per poder aïllar elèctricament les entrades de la sortida. El producte protegeix el conjunt dels panells solars de sobretensions amb un SPD classe II i també davant de sobre corrents mitjançant els fusibles DC de 15A. La tensió màxima de treball de la caixa és de 1000V.Secció de cable d’entrada i sortida de 4-16 mm2

Producte amb 5 anys de garantía amb IP65.

  • Nou

Interruptor seccionador BENY corrent continua de 32A -1000V

63,00 €

Interruptor seccionador de corrent continua fins 32A i IP66

Interruptor seccionador en càrrega amb capacitat màxima de 32A amb tensió de treball fins a 1000V i dos pols. L\'interruptor permet tancar el circuit de corrent continu abans de l\'entrada a inversor. El seccionador permetrà aïllar elèctricament els panells solars de l\'entrada a l\'inversor, en el cas que aquest últim no disposi de seccionador ja incorporat. El seu grau de protecció IP66 ho fa robust i segur davant de possibles entrades d\'aigua i pols sent una opció excel·lent per a l\'ús en exterior. 

El connexionat dels cables al seccionador es realitzarà amb puntera i sistema de pressió de cargol. Producte amb 5 anys de garantia.

Cable solar negre 4 mm²– (venda per metres)

1,39 €

Cable negre de doble aïllament per a aplicacions solars de 4 mm2 de secció

Cable elèctric negre per a aplicacions solars de 4 mmde secció. Cable amb doble aïllament específicament dissenyat per al muntatge, disseny iinstal·lació de sistemes solars de tipus residencial, comercial o industrial. Apte per a sistemesde fins a  1000V en la part de continua, capaç d’operar entre  -40ºC i 120ºC i corrent d’operació de 40A l’aire. Disposa de capa resistentals rajos UV, és lliure d’halògens icompleixamb la certificació CE.

Cable solar negre 6 mm² – (venta per metres)

1,65 €

Cable negre de doble aïllament per a aplicacions solars de 6 mm2 de secció

Cable elèctric negre per a aplicacions solars de 6 mmde secció. Cable amb doble aïllament específicament dissenyat per al muntatge, disseny iinstal·lació de sistemes solars de tipus residencial, comercial o industrial. Apte per a sistemesde fins a  1000V en la part de continua, capaç d’operar entre  -40ºC i 120ºC i corrent d’operació de 70A l’aire. Disposa de capa resistentals rajos UV, és lliure d’halògens icompleixamb la certificació CE.

Cable solar vermell 6 mm² – (venta per metres)

1,65 €

Cable vermell de doble aïllament per a aplicacions solars de 6 mm2 de secció

Cable elèctric vermell per a aplicacions solars de 6 mmde secció. Cable amb doble aïllament específicament dissenyat per al muntatge, disseny iinstal·lació de sistemes solars de tipus residencial, comercial o industrial. Apte per a sistemes de fins a  1000V en la part de continua, capaç d’operar entre  -40ºC i 120ºC i corrent d’operació de 70A l’aire. Disposa de capa resistentals rajos UV, és lliure d’halògens icompleixamb la certificació CE.

Connector fotovoltaic Multicontact femella 4 i 6 mm2

2,65 €

Connector fotovoltaic Multicontact femella MC-4 per a cables de secció 4 i 6 mm2

Connector fotovoltaic femella MC-4 de la marca de reconegut prestigi Multicontact per a cables de secció de 4 fins a 6 mm2. El connector permet de forma fàcil tancar el circuit elèctric de continua des del final de cada string (serie de panells) fins a l’entrada corresponent del’inversor. Apte pera instal·lacions de fins a 1000V idoni per sistemes solars residencials, industrials o comercials. El connector inclou també el vàstegmetàl·lic pera crimpar-lo amb el cable solar.

Sistema fàcil de muntar que garanteix la seguretat de la instal·lació evitant punts d’alta resistènciai potencials arcs elèctrics en un dels punts més crítics del muntatge.

Connector fotovoltaic Multicontact mascle 4 i 6 mm2

2,17 €

Connector fotovoltaic Multicontactmascle MC-4 per a cables de secció 4 i 6 mm2

Connector fotovoltaic mascle MC-4 de la marca de reconegut prestigi Multicontact per a cables de secció de 4 fins a 6 mm2. El connector permet de forma fàcil tancar el circuit elèctric de continua des del final de cada string (serie de panells) fins a l’entrada corresponent de l’inversor. Apte per a instal·lacions de fins a 1000V idoni per sistemes solars residencials, industrials o comercials. El connector inclou també el vàsteg metàl·lic per a crimpar-lo amb el cable solar.

Sistema fàcil de muntar que garanteix la seguretat de la instal·lació evitant punts d’alta resistència i potencials arcs elèctrics en un dels punts més crítics del muntatge.