Aquesta botiga utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i la seva experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació..

Acceptar

Més venuts

Kits solars instal·lacions aïllades

Què són els Kits Solars d'instal·lacions aïllades?

Els kits solars d’instal·lacions aïllades de tienda solar es componen dels elements principals de la instal·lació solar per a generar energia elèctrica.

Els Kits Solars d’Instal·lacions Aïllades són aquells que s'utilitzen en habitatges aïllats de la xarxa elèctrica. Aquests es componen de panells solars i necessàriament bateries, amb els seus corresponents reguladors, inversors, etc.

Kits solars instal·lacions aïllades

  • Només en línia
  • De rebaixa!

Kit solar aïllada iluminació 12V 28Wp 20Ah

149,00 €

Kit solar per a instal·lacions aïllades d\'il·luminació a 12V.

Consta de:

- Dos panells Solars Fotovoltaics de capa fina de 14Wp cadascun.

- Un regulador solar de 3A.

- Una bateria segellada sense manteniment Effekta BTL 12-20, 12V 20Ah

  • Només en línia
  • De rebaixa!
  • Nou

Kit solar complet instal·lació aïllada il·luminació + TV

1.109,00 €

Kit solar complet instal·lació aïllada il·luminació + TV

Kit solar complet per a instal·lació aïllada, pensat per cobrir xicotetes càrregues, per exemple il·luminació, carregador de mòbil i TV plana.

El kit es subministra amb cable solar, estructura per als mòduls i joc complet de proteccions.

KIT SOLAR AUTOCONSUM AÏLLAT 3000 W i bateria 6000 Wh dia

3.399,00 €

Kit autoconsum solar aïllat de 3000 W i bateria de 6000Wh per dia

Kit d\'autoconsum solar aïllat de 3000 W i bateries de 6000Wh dia. Sistema compost per mòduls solars policristalins de 275Wp, bateries de plom àcid BAE 5 PVS, sistema de muntatge inclinat a 30º, inversor-carregador solar Axpert VM 3K Plus 24V i elements d\'interconnexió com a connectors solars i cable solar. Ideal per a instal·lacions residencials o petites instal·lacions comercials sense connexió a la xarxa elèctrica. Sistema solar fàcil de muntar i modular per a generar ràpidament estalvis en el consum d\'electricitat de la xarxa elèctrica si un decideix desconnectar.

El conjunt de components proporcionarà fiabilitat i bon rendiment al llarg de la seva vida útil proporcionant els retorns d\'inversió esperats.